Pápai Páriz Ferenc Alapítvány

Általános szerződési feltételek

1. Elfogadás

Kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt használná szolgáltatásainkat. A szolgáltatásaink használatával Ön kifejezetten elfogadja és beleegyezik az alábbi feltételek betartásába.

2. Felhasználói Fiókok és Adatvédelem

2.1. Regisztráció: Ahhoz, hogy teljes körűen élvezhesse szolgáltatásainkat, regisztrálnia kell egy felhasználói fiók létrehozásával. A regisztráció során köteles valós, pontos és teljes információkat megadni. Felhasználói fiókját bizalmasan kell kezelnie, és Ön felelős minden olyan tevékenységért, ami ezen a fiókon keresztül történik.

2.2. Adatvédelem: Az Ön személyes adatainak védelme számunkra kiemelten fontos. Adatvédelmi irányelveinket megtalálja az adatvédelmi szabályzatunkban, amely elérhető itt: Adatvédelmi Szabályzat. Az adatvédelmi szabályzatunkat ismerje meg részletes információkért arról, hogyan kezeljük az Ön személyes adatait.

3. Termékek és Vásárlás

3.1. Termékek: Webáruházunkban elérhető termékekkel kapcsolatos információk, beleértve a termék leírását, árát és készletinformációkat, tájékoztató jellegűek lehetnek. Fenntartjuk a jogot a termékinformációk módosítására bármikor előzetes értesítés nélkül.

3.2. Vásárlás: A vásárlás során kérjük, ellenőrizze a megrendelt termékek adatait, és győződjön meg arról, hogy helyesen adja meg a szállítási információkat. A megrendelés elküldése a vásárlás véglegesítését jelenti, és Ön elfogadja, hogy fizetési kötelezettséget vállal.

4. Fizetési Feltételek

4.1. Fizetési Módok: Elfogadott fizetési módokról és a fizetési feltételekről további információkat talál a pénztárnál.

4.2. Számlázás: Vásárlását számla kíséri, amely tartalmazza a vásárolt termékek árát és a fizetési részleteket.

5. Szállítás és Visszaküldés

5.1. Szállítás: A termékek szállításával kapcsolatos részletes információkat megtalálja a szállítási és visszaküldési szabályzatunkban.

6. Jogviták

6.1. Vitarendezés: Bármilyen jogvita vagy probléma esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: Elérhetőségek.

6.2. Alkalmazandó Jog: Ezek az Általános Szerződési Feltételek a Romániai állam jogszabályai szerint kerülnek értelmezésre és alkalmazásra.

7. Feltételek Módosítása

7.1. Feltételek Módosítása: Fenntartjuk a jogot az Általános Szerződési Feltételek bármikor történő módosítására. Az új feltételek hatályba lépésekor azok automatikusan érvénybe lépnek.

Kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizze az Általános Szerződési Feltételek változásait. Az oldalunk további használatával elfogadja a módosított feltételeket.

8. Záró rendelkezések

8.1. Teljes Megállapodás: Ezek az Általános Szerződési Feltételek a teljes megállapodást tartalmazzák Ön és a cégünk között a szolgáltatásaink használatára vonatkozóan.

8.2. Hatály: Ezek az Általános Szerződési Feltételek 2023.10.01 napjától hatályosak és érvényesek.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek az Általános Szerződési Feltételek az általános irányelveket tartalmazzák. Konkrét jogi kérdések vagy problémák esetén mindig konzultáljon jogi szakértővel.